ACUM:
13.15
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.05
Pulsul zilei (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Copaci prăbușiți și acoperișuri luate de vânt în județul Brașov

Publicat: duminică, 10 Martie 2019 , ora 10.30
Nu funcționează nici o instalație pe cablu din partea superioară a masivului Postavarul. Din cauza vântului puternic, în acest moment, nu funcționează nici o instalație pe cablu care face legătura cu partea superioară a masivului,  respectiv, telecabinele Kanzel și Capra Neagră, sau care circulă în partea superioară, mai exact  telescaunul Ruia. Singurele instalații de transport pe cablu funcționale sunt cele din partea inferioară, telescaunul Lupului și teleschiurile Bradul și Stadion.
De altfel, vântul puternic care suflă la Brașov la această oră aproape a desprins o bucată de tablă care stă să cadă la Trezoreria Brașov pe strada  Mihail  Kogalniceanu. Pompierii se deplasează la fața locului cu o autoscară și o autospecială cu apă și spumă.  Sunt și câțiva copaci căzuți în localitățile Teliu și  Hărman, și pe DN 73 A,  între Predeal și Râșnov. Și aici intervin Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile respective. Sunt probleme și pe drumul spre Poiana Brașov, unde au căzut mai mulși copaci. 
Pompierii le recomandă persoanelor aflate pe stradă să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum și a imobilelor aflate în construcție. Aceste puncte vulnerabile trebuie avute în vedere și în cazul parcării autovehiculelor.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa ISU Brașov