ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Șefii de promoție 2021 pe întreaga Universitate Transilvania: un inginer, un matematician și o muziciană

Publicat: joi, 24 Iunie 2021 , ora 17.03

3 absolvenți de 10 pe linie are, în acest an, Universitatea Transilvania, la studiile de licență. Sunt șefii de promoție pe întreaga Universitate și au fost evidențiați azi, în cadrul unei festivități, la Aula Universității.

În total, conducerea Universității a premiat 20 de șefi de promoție de la cele 18 facultăți. Unul dintre absolvenții de 10 este Diana Georgiana Ichim, de la Facultatea de Muzică. Renumită deja prin concertele oferite, Diana Georgiana Ichim își vede viața, mai departe, tot pe scenă.


Mădălina Georgiana Statache este inginerul de nota 10. A terminat Inginerie Medicală, la Facultatea de Design de Produs și Mediu. În urmă cu 4 ani, a ales prima dată orașul, care i-a plăcut mai ales pentru instantaneele făcute.

Bogdan Cristian Anghelina este matematicianul de 10 al Universității Transilvania. Pentru el, matematica nu este "proba de foc", dar recunoaște că e o disciplină dificilă.

Premierea șefilor de promoție este o tradiție, deja pentru universitatea brașoveană.

Un premiu special a primit și Roxana Gall, de la Facultatea de Design de mobilier și inginerie a lemnului, câștigătoare a Bursei de Excelență Transilvania. De asemenea, au mai fost premiați și studenții cu cele mai bune lucrări la sesiunile științifice.
Adina Chirvasă