ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivitate restrânsă pentru șefii de promoție de la Universitatea Transilvania

Publicat: miercuri, 24 Iunie 2020 , ora 16.53

Absolvenții facultăților Universității Transilvania au sărbătorit finalizarea studiilor prin șefii de promoție.


Conducerea universității a decis să organizeze o festivitate restrânsă, astfel încât să fie respectate regulile distanțării sociale. La ceremonia organizată în Aula Sergiu Chiriacescu au participat doar decanii și șefii de promoție.


„Am ținut neapărat să organizăm acest eveniment fizic, nu online, pentru că în sală sunt cei care au arătat cel mai înalt respect pentru această universitate și pentru studiile pe care le-au urmat. Sunt din fiecare facultate studenții care în curând vor finaliza ciclul de licență cu cele mai mari medii, sunt șefii de promoție”, a spus rectorul Ioan Abrudan.Rectorul Universității Transilvania a avut parte și de o surpriză foarte plăcută. Dintre cei 3 absolvenți cu media 10, unul este bihorean, la fel ca profesorul Ioan Abrudan și a terminat același profil cu rectorul Abrudan.


De altfel, Darius Hardalau este cel de-al doilea absolvent al Facultății de Silvicultură cu notă maximă, iar primul a fost chiar actualul rector.


„Acum mă simt foarte onorat și emoționat și relaxat. După 4 ani de muncă continuă, după peste 56 de examene, cu ore învățate și nopți nedormite, dar toată această muncă a meritat și sunt bucuros și onorat, a spus Darius Hardalau.Un alt șef de promoție cu media 10 în cei 4 ani de studii este Attila Levente Nagy, absolvent de Industria Lemnului:


„Mă simt foarte onorat și îi mulțumesc foarte mult domnului rector că a făcut posibil ca nouă celor care suntem premianți să ne fie recunoscută munca. Cu toții am lucrat pentru asta deci este chiar o onoare că pot să fiu aici între șefii de promoție ai fiecărui an”, a spus Attila Levente Nagy.

După festivitatea din Aulă, absolvenți și profesori au sărbătorit împreună pe terasa de la etajul 7 a corpului A al universității. 

Sorin Țârcă