ACUM:
18.00
Weekend împreună - Repriza a 2-a (continuare)
Urmează:
19.00
Radiojurnal Radio România
Apoi:
19.15
Pasaj urban

Știri din Brașov Înapoi

Noua creșă din cartierul Astra prinde contur

Publicat: miercuri, 22 Aprilie 2020 , ora 17.32

Noua creșă din cartierul Astra a prins contur, constructorul lucrând în continuare și în această perioadă, pe graficul de lucru asumat, astfel încât până la finele anului, unitatea să fie finalizată și funcțională. Viceprimarul Costel Mihai a făcut o vizită de lucru pe șantierul de pe strada Apollo din municipiul Brașov și a declarant că, în prezent, lucrările sunt în grafic, două din cele trei tronsoane ale clădirii fiind finalizate integral, la nivel de structură de rezistență.


“Chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă, este important ca aceste lucrări să continue, ținând cont că, după această perioadă, viața va intra în normalitate și vom avea nevoie de aceste lucruri. Este o investiție pe care am început-o cu o ușoară întârziere”, a spus Costel Mihai.

Toate premisele sunt, potrivit promisiunilor făcute de constructor, ca până la finalul anului, creșa să fie fnalizată, deși termenul de înheiere stipulat în contract este februarie 2021. 

„Sunt mulțumit de modul în care a decurs până acuma, această investiție. Chiar dacă am avut zile mai reci în ianuarie sau februarie, s-a lucrat și noaptea și iată că se lucrează și în această perioadă, desigur cu măsurile de protecție aferente condițiilor și perioadei prin care trecem”, a adăugat Costel Mihai.

Creșa de pe strada Apollo se ridică pe un teren de peste 5.500 mp. Contractul se ridică la 10,2 milioane de lei, din care 7,4 milioane de la bugetul local și restul din fonduri europene. Noua creșă din cartierul Astra va avea 80 de locuri.Camelia Vlad