ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019

Publicat: miercuri, 3 Aprilie 2019 , ora 12.03
Bela Stoica, organizator, despre eveniment

Motoare turate la maxim și sute de cai putere, la Trofeul Râșnov, în prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019, care se va desfășura, în weekend, pe drumul dintre Râșnov si Poiana Brașov.

La start se vor anlinia peste 80 de echipaje. La întrecere, pe lângă piloții experimentați precum Andronic, Hora sau Cuzma,  se vor alinia și o serie de piloți din campionatul național de raliuri, ce vor să își testeze mașinile pe tradiționala urcare, cum ar fi foștii campioni naționali Dan Gârtofan, Titi Aur sau Vali Porcișteanu.

Pe lângă provocarea dată de vremea schimbătoare din acestă perioadă, piloții vor trebui să își demonstreze abilitățile, pe una din cele mai selective urcări din campionat.

Startul Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Râșnov, din acest an, va fi dat de cunoscutul campion Mihai Leu. Acesta va participa la etapa de viteză în coastă de la Râșnov, cursă pe care a onorat-o și anul trecut.

Din motive de siguranță, circulația pe DN 1E Râșnov – Poiana Brașov va fi restricționată Sâmbătă, 06 Aprilie, între orele 08:00 – 18:30 și Duminică, 07 Aprilie, în intervalul 08:00 – 18:00.

Mihai Cojocaru