ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)
ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
9.00
Buletin de știri
Apoi:
9.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Cerbul de Aur, un pas mai aproape

Publicat: marți, 28 Mai 2019 , ora 8.52

Cerbul de Aur, ediția 2019, a mai făcut un pas. Municipalitatea brașoveană a pregătit acordul de asociere cu Televiziunea Română pentru organizarea acestui eveniment, care va fi aprobat în ședința de Consiliu Local din această lună. În aceeași ședință va fi votată și alocarea bugetară din partea Primăriei pentru organizarea evenimentului, după cum a precizat viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai.

„În ședința ordinară din 30 mai vom intra cu aprobarea acordului de asociere cu postul public, în vederea organizării acestui eveniment. Față de anul trecut, pentru că aveam o certitudine, noi am prevăzut, la aprobarea bugetului, suma de 550 de mii lei, pe care o vom aloca pentru organizarea acestui eveniment”,a spus Mihai Costel.

Bugetul aprobat de TVR pentru ediția din acest an este de aproximativ 6,5 milioane lei. Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „Cerbul de Aur”, ediția a 19-a, va avea loc în perioada 22-26 august, la Brașov. Deocamdată nu se știe dacă acesta se va desfășura în Piața Sfatului sau în alt loc. Pe de altă parte, TVR a inițiat procedurile pentru cererea de oferte în vederea stabilirii conceptului regizoral al evenimentului, pe care îl vrea unul spectaculos, actual, care să atragă inclusiv tinerii. Festivalul Internațional Cerbul de Aur a debutat în 1968 și a avut 18 ediții, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018.

Adina Chirvasă