ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

EXCLUSIV-Roxana Mînzatu: îmi plac pastele și pizza și am făcut gimnastică până la 12 ani.

Publicat: sâmbătă, 6 Iulie 2019 , ora 10.07

Mi-a tremurat vocea de la emoții și mi-a fost teamă să nu fac vreo gafă atunci când am depus jurământul la Cotroceni, a declarat în direct la Radio România Brașov FM, Roxana Mînzatu, cea care, la 39 de ani, a ajuns ministru al Fondurilor Europene. 

Ea mai spune că face naveta la București încă de pe băncile facultății și că, de când a devenit ministru, cu greu mai găsește timp să ajungă la Brașov, la familia rămasă în orașul de sub Tâmpa. În plus, ea a povestit că a avut o copilărie atipică. Mama sa avea 45 de ani când a venit ea pe lume, iar bunici la țară nu a avut, așa că mergea mai mult în tabere școlare. 

Roxana Mînzatu spune că este pasionată de citit și că îi place să meargă pe jos. În plus, îî place să urmărească unele competiții de Formula 1. În copilărie a fost pasionată de gimnastică pe care a practica-o cu succes până la 12 ani.

Ministrul Fondurilor Europene a mai declarat în direct la Radio România Brașov FM că îi plac pastele și pizza, dar nu și dulciurile și înghețata, iar Brașovul este iubirea vieții ei, de aceea nu vrea să se mute în alt oraș. Roxana Mînzatu este licențiată în științe politice în limba engleză.