ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Autobuzul care te va plimba virtual prin safari, în probe la Grădina Zoologică

Publicat: vineri, 9 August 2019 , ora 10.18

Grădina Zoologică Brașov pregătește o experiență inedită, care, în prezent, se află în testări. Mai exact, vizitatorii care ajung la Zoo vor putea, în curând, să facă și o plimbare virtuală prin safari, în Africa. 

Concret, la Zoo a fost adusă o platformă ce seamănă cu un autobuz de plimbare în safari. Pe platformă sunt 10 locuri și la fiecare scaun este câte o cască de realitate virtuală. O dată pusă pe cap, călătoria poate începe. Vizitatorii vor vedea animale din Africa în mediul lor, simulat, precum antilope, crocodili, rinoceri. Ba chiar, este simulată și o trecere cu mașina pe un pod deasupra unei ape în care sunt crocodile, dar mai sunt și alte senzații tari. 

Cel mai târziu, în această toamnă, reprezentanții Zoo Brașov speră că această experiență va putea fi încercată de vizitatori. Un adult ar urma să plătească 15 lei pentru o călătorie, iar biletul pentru un copil va fi de 10 lei. Întreg proiectul a însemnat o investiție de aproximativ 100.000 de euro. 

Adina Chirvasă