ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

5 candidați pe un post de asistent medical, la compartimentul de sterilizare al Spitalului de Copii Brașov

Publicat: vineri, 9 August 2019 , ora 10.35

3 posturi de asistenți medicali și două posturi de infirmiere sunt scoase la concurs la Spitalul Clinic de Copii Brașov, în această lună. Examenul va avea loc săptămâna viitoare și sunt depuse 15 dosare pentru posturile de asistenți medicali și 3 pentru cele de infirmiere.

Cei care vor trece examenul, vor lucra în compartimentul de sterilizare, în care există cea mai modernă stație de sterilizare din spitalele din județ. În acest fel, personalul de pe celelalte secții nu va mai trebui să suplinească o parte din activitatea Compartimentului. 

Noua stație de sterilizare este funcțională din luna iunie. A costat peste 200.000 de dolari, bani strânși de cei din Clubul Rotary, în cadrul proiectului „Împreună dăruim”, dar și printr-un proiect de tip Global Grant, prin care clubul brașovean a atras parteneri din Rețeaua Internațională Rotary. Consiliul Județean Brașov, în administrarea căruia se află unitatea medicală, a asigurat fondurile pentru reparații și igienizări în compartiment. 

Adina Chirvasă