ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un polițist din Germania, născut la Viscri, a primit titlul onorific Pro Urbe din partea Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică Brașov

Publicat: miercuri, 21 August 2019 , ora 13.13
Martin Markel, polițist

Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică Brașov l-a premiat  pe polițistul german care i-a ajutat să voteze pe românii ce au stat, ore în șir, la coadă, la secția de votare de la alegerile europarlamentare. Martin Markel este originar din Viscri și a emigrat, cu familia, pe când avea doi ani. 

Pe lângă polițistul german și doi jandarmi  Marius Bonțeanu și Daniel Ceclan au primit titlul de excelență Pro Urbe, după ce, în timpul unei misiuni de patrulare în civil aceștia au asistat un bătrân căzut, inconștient, la pământ. Prin reacția promptă a celor doi jandarmi, viața bătrânului a fost salvată. 

Comandantul Brigăzii Mobile de Jandarmi Burebista Brașov, colonelul Valentin Mirea s-a declarat mândru de cei doi subordonați.

Premiile ATOP Pro Urbe se decernează, anual, la Brașov, acelor reprezentanți ai structurilor MAI care s-au remarcat prin gesturi altruiste.

Nucu Jalea