ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Săptămâna Mobilității, marcată și la Brașov

Publicat: luni, 16 Septembrie 2019 , ora 17.46

Săptămâna mobilității este marcată, zilele acestea și la Brașov. În acest context, brașovenii sunt invitați să ia parte la proiectul pilot „Design your street”, care se va desfășura în zona Mall-ului din Tractorul.

Timp de o săptămână, vor fi evenimente cultural-artistice – muzică, dans, film – și workshopuri în cadrul cărora brașovenii și turiștii vor putea afla lucruri importante despre conceptul de mobilitate urbană, reciclare selectivă, scriere 3D și multe altele.

Modernitatea solidă reprezintă modul prin care toată atenția se concentrează spre centrul orașului, în timp ce modernitatea lichidă vorbește de o redistribuire dinspre centru spre periferii.

În Brașov, concentrarea cea mai mare atunci când vorbim de evenimente cultural-artistice este în zona centrală.

„Design your street” vrea să aducă evenimentele culturale în cartier, adică înspre om.

Proiectul, finanțat de Fundația pentru Parteneriat și un producător de carburanți, este desfășurat în parteneriat cu Primăria Brașov, Agenția pentru Managementul Energiei și Protecția Mediului, Biblioteca Județeană Brașov, Asociația Tot mai verde și  Asociația Împreună pentru Dezvoltarea Comunității.

Monica Neacșu