ACUM:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Un concert de neratat la Filarmonica Brașov

Publicat: miercuri, 2 Octombrie 2019 , ora 16.20

Dirijorul Jacopo Sipari Di Pescasseroli și violonistul Ilya Grubert. Un duet pe care îl veți vedea doar joi seară, începând de la ora 19.00, la Filarmonica Brașov, într-un concert de neratat, pentru că este foarte puțin probabil să-i mai vedeți în această formulă la Brașov prea curând.

Dirijorul Jacopo Sipari Di Pescasseroli, din Italia, este considerat, la ora actuală, succesorul lui Ricardo Muti, cel mai mare maestru dirijor al Italiei și probabil cel mai bun dirijor din lume.

Tânărul maestru italian este deja în Brașov și repetă pentru concertul de joi seară cu Orchestra Filarmonicii, pe care a avut ocazia să o vadă anul trecut și pe care o apreciază, la fel ca și pe publicul brașovean. "Atunci am avut ocazia să apreciez această fantastică orchestră, dar și publicul, care este foarte cald și poate cu adevărat aprecia muzica. Acest lucru nu este chiar atât de des întâlnit. Este și motivul pentru care iubesc această țară, aici sunt oameni care vin la concert pentru că ei iubesc cu adevărat muzica.", a precizat dirijorul Jacopo Sipari Di Pescasseroli.

Pe lângă invitați, publicul brașovean se va putea bucura și de un program special, cu lucrări din Puccini, Bruch și Ceaikovski.

Biletele se găsesc la Sala Patria, iar costul unuia este de 50 de lei.

Adina Chirvasă