ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dracula Film Festival și-a desemnat superlativele pe anul 2019

Publicat: luni, 21 Octombrie 2019 , ora 10.02

Dracula Film Festival și-a desemnat superlativele pe anul 2019. Astfel, sâmbătă seara am aflat cine sunt câștigătorii la categoriile Little Dracula, Vlădutz și Dracula Digital, cine este Contele Dracula, în acest an și câștigătorul marelui premiu.

O animație maghiară a câștigat inimile tuturor la secțiunea Little Dracula. O poveste de iubire a obținut trofeul Vlădutz, iar o echipă formată din trei tineri timișoreni a câștigat la secțiunea digital.

În fiecare an, în cadrul festivalului se acordă un titlu onorific, „Contele Dracula”, unei personalități din lumea filmului, pentru contribuția sa remarcabilă la evoluția genurilor Horror sau Fantasy, a explicat directorul festivalului, Ioan Big. Anul acesta, premiul a mers către cineastul italian Lamberto Bava.

Filmul sloven Blestemul din Valburga este câștigătorul marelui premiu din acest an, anunțat de unul din membrii juriului, Julian Richards.

Gala festivă de sâmbătă seara s-a încheiat cu vizionarea unui film al genului, The Lighthouse. 

Sorin Țârcă