ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trei spectacole de excepție, săptămâna aceasta, la Opera Brașov

Publicat: luni, 21 Octombrie 2019 , ora 13.04

Opera Brașov vă invită, săptămâna aceasta, la trei spectacole de excepție.

Miercuri, 23 octombrie, la Muzeul Casa Mureșenilor este programat recitalul de la ora 5. Evenimentul muzical va fi susținut de opt artiști ai  Operei Brașov, printre care soprana Mădălina Bourceanu și baritonul Valentin Marele.

În programul recitalului, sunt cuprinse arii și duete din operele Don Giovanni și Nunta lui Figaro dar și lied-uri românești binecunoscute.

Joi, 24 octombrie 2019, de la ora 11.00, în Sala de Balet a Operei Brașov, se desfășoară lecția de balet a Meșterului Păpușar. Acesta este cel mai nou spectacol de balet pentru copii și cuprinde o oră de studiu, special construită pentru a promova dansul în rândul celor mici  cu tehnici de balet clasic și contemporan.

Prețul unui  bilet este de 15 lei.

Sâmbătă, 26 octombrie 2019, de la ora 18.30, în Sala Operei, în cadrul Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet 2019, ediția a 7-a, Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța prezintă spectacolul Lacul lebedelor, balet pe muzică de Piotr Ilici Ceaikovski. Legenda despre prințese transformate în lebede de un vrăjitor rău, în care vraja lui poate fi spulberată numai prin iubirea unui prinț, se poate întâlni în basmele mai multor popoare.

Coregrafia acestui spectacol este semnată de Mihai Babușka, iar Scenografia Adriana Urmuzescu. 

Prețul unui  bilet este de 55 lei în sală și de  45 lei  la balconul  lateral.

Biletele se vând la sediul Operei, str. Bisericii Române nr. 51, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor în cazul în care rămân bilete disponibile.

Nucu Jalea