ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Halloween de groază la Castelul Bran

Publicat: marți, 29 Octombrie 2019 , ora 12.02

Cea mai așteptată petrecere de Halloween va avea loc la Castelul Bran, pe 2 noiembrie, de la ora 19:00. Evenimentul de anul acesta vine cu momente pline de groază, printre care și întâlnirea cu contele Dracula, Turul Nocturn al Castelului Bran, unde sunt așteptați și copiii, sau un show special în Tunelul Timpului.

Prețul unui bilet pentru Turul Nocturn este de 70 lei pentru adulți și 35 lei pentru copii. După tur, cei prezenți vor putea participa și la petrecerea de Halloween, organizată în cortul din Parcul Regal. Halloween Gourmet Dinner este un alt episod de groază pregătit pentru participanți.

Petrecerile din seara de Halloween vor fi completate de muzică, sunete înfricoșătoare și, exclusiv pentru unii adulți, de vodca neagră sau vinul roșu. Anul trecut, petrecerea de Hallooween de la Castelul Bran a atras 3.000 de participanți.

Adina Milea