ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Restricțiile de circulație de pe strada Castanilor se prelungesc până vineri

Publicat: marți, 12 Noiembrie 2019 , ora 12.05

Restricțiile de circulație de pe strada Castanilor se prelungesc până vineri.

Compania Apa efectuează lucrări de instalare a conductei de fontă în zona Patria. Astfel, traficul va fi restricționat pe strada Castanilor, pe un singur sens pentru fiecare direcție, până vineri, 15 noiembrie.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite zona pentru ca lucrările să fie finalizate cât mai repede. Cuplările de conductă se realizează pentru întregirea rețelei noi montate, de la subtraversarea bulevardului 15 Noiembrie până la conducta de pe strada N. Titulescu.

Luni, 18 noiembrie 2019, este programat să înceapă tronsonul IV de lucrări, cuprins între străzile Roșiorilor și Petru Rareș.

Lucrarea face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a rețelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Radio România Brașov FM