ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul în topul celor mai harnice județe în numărătoarea voturilor

Publicat: luni, 25 Noiembrie 2019 , ora 17.49

Finalizarea și predarea proceselor-verbale la Brașov, cu ocazia alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie 2019, au fost înregistrate în jurul orei 1.00, în noaptea de duminică spre luni, la patru ore după închiderea urnelor.

"Le mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea și a celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie 2019. Mă refer în mod special la colegii din structurile M.A.I., Direcția Județeană de Statistică, din aparatul propriu al Instituției Prefectului județul Brașov, precum și la reprezentanții din Brașov ai Ministerului de Justiție, alături de cei din secțiile de votare, pentru implicare și profesionalism. Menționez că nu au fost înregistrate incidente pe tot parcursul procesului electoral, iar toată activitatea a fost gândită și desfășurată în direcția respectului pentru cetățeni", a declarat prefectul județului Brașov Marian Rasaliu.

Potrivit procesului-verbal asumat de Biroul Electoral Județean Brașov, privind centralizarea voturilor în județul Brașov, numărul total al alegătorilor aflați pe listele electorale este de 516.595, din care s-au prezentat la urne 292.569.

Numărul total al voturilor valabil exprimate, obținute la Brașov de Klaus Iohannis, este 210.724 și de Viorica Dăncilă - 75.763.

Camelia Vlad