ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Recordul apelurilor la Salvamont, înregistrat sâmbătă

Publicat: duminică, 26 Ianuarie 2020 , ora 13.23

35 de apeluri au avut salvamontiștii brașoveni, sâmbătă.

De altfel, la nivelul întregi țări, Salvamont România a avut o zi de foc, fiind înregistrate, în total, aproape 130 de apeluri de pe pârtii. Un record negativ al acestui sezon de iarnă, spun salvatorii montani.

La nivelul județului Brașov, sâmbătă, 25 ianuarie, au fost 3 apeluri pentru Salvamont Județul Brașov, 4 apeluri pentru Salvamont Predeal, 10 apeluri pentru Salvamont Bran și 18 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov.

Cunoscând afluxul mare de turiști către zonă montană, din această minivacanță, structurile Salvamont și-au dimensionat corespunzător efectivele din teren, asigurând un grad de răspuns, în timp optim, de 100% la evenimente produse, au precizat reprezentanții Salvamont România.

Salvamontiștii reamintesc că, în caz de urgență, cei de pe pârtii pot suna la 112 sau la 0SALVAMONT, sau pot cere ajutor de pe aplicația SALVAMONT pentru telefoanele mobile.

Adina Chirvasă