ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Emoții mari la preselecțiile festivalului „Răsună Cetatea“

Publicat: vineri, 7 Februarie 2020 , ora 12.41

Emoții mari pentru copiii instituționalizați din toată țara. Aceștia au participat joi la preselecție pentru cea de-a cincea ediție a Festivalului Național de Folclor al Copiilor Instituționalizați "Răsună Cetatea". Evenimentul este unic în țară și este organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, iar în acest an s-au alăturat și Primăria Râșnov și Parohia Ortodoxă nr. 1 Râșnov.

"A avut loc preselecția candidaților, copii din centrele de plasament, care vor urca pe scena festivalului. 100 de copii din 14 județe, înscriși pentru cele 3 secțiuni, dans, interpetare vocală și interpretare instrumentală, vor încerca să convingă că au talent și că merită aplauzele celor prezenți.", a declarat Radu Mailat, manager de proiect.

Festivalul "Răsună Cetatea" se va desfășura în piața centrală din Râșnov pe 25 Iunie.

Multe nume sonore vor fi prezente, printre acestea numărându-se și Veta Biriș care va fi alături de copiii instituționalizați din toată țara, admirându-i și încurajându-i în încercarea lor de a cuceri Marele Trofeu "Răsună Cetatea"!

Bianca Bucă