ACUM:
14.00
Buletin de știri
Urmează:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

355 de persoane, în carantină, în județul Brașov. 2 persoane vindecate și externate

Publicat: miercuri, 8 Aprilie 2020 , ora 15.35

355 de persoane sunt în carantină, la acest moment, în județul Brașov, iar 4.671 sunt în autoizolare, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică. De asemenea, bilanțul infectărilor a ajuns la 161 la Brașov, după cum a informat Grupul de Comunicare Strategică la ora 13.00. 2 pacienți au fost externați de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, în ultimele 24 de ore, numărul total al celor vindecați la Brașov ridicându-se, astfel, la 23.


Polițiștii au aplicat 251 de sancțiuni, în valoare de peste 375.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor militare și două sancțiuni, în valoare de 6.500 de lei, pentru fapte de natură economică.


Totodată, prefectul județului Brașov, Mihai-Cătălin Văsii, s-a întâlnit astăzi cu conducerea Direcției de Sănătate Publică Brașov și cu aceea a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Brașov, pentru a discuta procedurile de decontare din Fondul Național Unic al Asigurărilor Sociale de Sănătate a serviciilor medicale asigurate de spitalele din județ, astfel încât să nu existe întârzieri.

Instituția Prefectului județului Brașov face în continuare apel la cetățeni să respecte normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare.

Radio România Brașov FM