ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Petrecere privată, anulată de polițiștii de la Investigații Criminale

Publicat: duminică, 29 Noiembrie 2020 , ora 14.18

Polițiștii brașoveni de la Biroul de Investigații Criminale au stricat planurile a doi tineri care se pregăteau, ieri, să organizeze o mare petrecere. Având înformații în acest sens, polițiștii au făcut verificări și i-au identificat pe organizatori, un tânăr în vârstă de 27 ani, altul de 22 ani, ambii din municipiul Brașov.

Astfel, le-au anulat evenimentul și li s-a adus la cunoștință obligativitatea respectării măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, precum și prevederile conform cărora este interzisă organizarea de evenimente private în această perioadă.


Tot ieri, cu ocazia acțiunilor de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii noului virus în județul Brașov, polițiștii și jandarmii din structurile locale ale MAI au controlat peste 200 de firme, 140 de mijloace de transport în comun și mai bine de 400 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 255 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 23.000 de lei, cele mai multe pentru nepurtarea măștii de protecție. 11 amenzi au fost aplicate persoanelor care nu au respectat interdicțiile din această perioadă privind libera circulație, iar 4 pentru fapte de natură economică.

Camelia Vlad