ACUM:
16.00
Buletin de știri
Urmează:
16.03
Sens unic (continuare)
Apoi:
17.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noi restricții odată cu prelungirea stării de alertă, la Brașov

Publicat: miercuri, 10 Martie 2021 , ora 17.23

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi hotărârea numărul 16, prin care se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României pentru alte 30 de zile.

Decizia vine și cu noi restricții, printre care interdicția privind deplasarea în afara locuințelor în intervalul orar 22.00-05.00.

Totodată, se propune limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spațiile de cazare dispuse în mai multe zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă. Printre acestea, Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov.

Această hotărâre va intra în vigoare în 14 martie.

Totodată, în această după amiază ISU Brașov a emis, prin sistemul Ro Alert, o nouă avertizare prin care amintește că nivelul de răspândire a noului coronavirus este în continuare ridicat. Astfel, masca de protecție este obligatorie, atât în spațiile deschise, cât și la interior. Activitatea cu publicul a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole sau de jocuri de noroc este interzisă.

Reamintim că incidența cumulată la 14 zile a ajuns, astăzi, la 4.61 în municipiu și 3.14, în județ.  

Camelia Vlad