ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Parcarea se plătește non-stop. Firma care administrează parcările publice din Brașov a câștigat procesul cu Primăria

Publicat: vineri, 23 Aprilie 2021 , ora 17.34

Firma care administrează parcările publice din Brașov a câștigat procesul cu Primăria, în primă instanță, la Curtea de Apel.

Magistrații au dispus și suspendarea hotărârii adoptată în noiembrie 2020, de către Consiliul Local Brașov, prin care s-a stabilit ca taxarea în parcările publice să se facă doar în intervalul orar 8.00 – 20.00, și doar de luni până sâmbătă, astfel încât duminica și pe timp de noapte staționarea pe cele 10.000 de locuri de parcare publice să fie gratuită.

“Hotărârea Instanței nu este una definitivă. Așteptăm comunicarea cu motivele luate în considerare pentru aceasta. După ce le vom primi, atunci vom lua o decizie și vom vedea care sunt pașii de urmat. În acest moment, aplicarea regulamentului aprobat de către Consiliul Local la sfârșitul anului trecut este suspendată”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

În aceste condiții, parcările vor fi taxate pe timp de noapte și duminica, inclusiv.

Adina Chirvasă