ACUM:
18.00
Buletin de știri
Urmează:
18.05
Sens unic (continuare)
Apoi:
19.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Măsuri dure pentru cei care mai aruncă gunoiul la întâmplare în municipiul Săcele

Publicat: marți, 11 Mai 2021 , ora 14.34
Măsuri dure pentru cei care mai aruncă gunoiul la întâmplare în municipiul Săcele. Primarul Virgil Popa a anunțat că sancțiunile aspre vor ajunge până la consfiscarea autovehiculelor sau utilajelor cu care se transportă deșeurile. 

Vizați sunt în primul rând locuitorii din Gârcini. Astfel, în perioada următoare, Primăria, Poliția Locală și Garda de Mediu vor efectua mai multe controale pentru depistarea celor care aruncă gunoaie la întâmplare. 

„După cum știți, în primul mandat mi-am asumat să punem lucrurile în ordine la Săcele. A pune lucrurile în ordine a constat în a aduce ordinea, corectitudinea și legalitatea în administrația săceleană. A venit momentul să punem lucrurile în ordine și în cartierul Gârcini. Din păcate, cheltuim sute de mii de lei anual pentru a menține curățenia în cartierul Gârcini, în loc ca banii cheltuiți pe curățenie să meargă către zona de investiții”, a declarat edilul. 

Amenzile pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor vor fi cuprinse între câteva sute de lei și pot ajunge până la câteva mii de lei în funcție de gradul de poluare.
Radio România Brașov FM