ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încep lucrările de modernizare a drumului din intravilanul satului Viscri și reabilitarea DJ 109 Beclean - Luța - Ludișor

Publicat: miercuri, 23 Iunie 2021 , ora 17.28

Încep lucrările de modernizare a drumului din intravilanul satului Viscri. Ordinul de începere a lucrărilor a fost trimis de președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Drumul principal din satul Viscri, în lungime de 761 de metri, va fi refăcut prin pietruire cu pavele din bazalt, iar având în vedere că localitatea are statutul de sit rural UNESCO, constructorul va utiliza materiale naturale care să se integreze în specificul arhitectonic local. Valoarea lucrărilor este de peste 2.930.000 de lei, din fonduri europene, iar termenul de finalizare este de 6 luni.

Totodată, încep lucrările de reabilitare a DJ 109 Beclean - Luța – Ludișor. Valoarea contractului este de peste 27 de milioane de lei, din bugetul CJ, iar în cadrul acestuia sunt prevăzute mai multe lucrări precum consolidarea terasamentelor, înnoirea structurii rutiere, reabilitarea a trei poduri sau modernizarea unor podețe.

Radio România Brașov FM