ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Subiecte destul de ușoare la Mate și Istorie, spun elevii. Doi candidați eliminați din examen pentru tentativă de fraudă (AUDIO)

Publicat: marți, 29 Iunie 2021 , ora 14.11
A fost cât de cât ușor, spun absolvenții de liceu

Subiecte destul de ușoare, însă câteva integrale și o limită mai complicate la Matematică. Grad de dificultate nu foarte mare la subiectele legate de domnitori, la proba Istorie. Așa au apreciat absolvenții claselor a XII-a care au susținut examenul la Colegiul de Informatică Grigore Moisil subiectele alese pentru proba obligatorie în funcție de profil la Examenul de Bacaluareat (audio atașat).


2.981 de candidați s-au prezentat la proba de astăzi a Bacalaureatului, dintre care 199 din promoții anterioare. 115 absolvenți au fost absenți, iar doi candidați au fost eliminați pentru tentativă de fraudă, pentur că aveau telefonul mobil asupra lor. Unul este de la Colegiul Tehnic de Transporturi, iar celălalt de la Liceul Tehnologic Râșnov.

Sorin Țârcă