ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Președintele Klaus Iohannis va participa la Festivalul „Săptămâna Haferland”

Publicat: sâmbătă, 31 Iulie 2021 , ora 9.51

Pe agenda de activități din 1 august 2021 a președintelui Klaus Iohannis se află și participarea la Festivalul "Săptămâna Haferland", ediția a IX-a, eveniment dedicat culturii și tradițiilor săsești din Transilvania.

Festivalul se desfășoară în perioada 30 iulie - 1 august, în incinta sau în apropierea bisericilor fortificate din satele Archita, Bunești, Viscri, Roadeș, Saschiz, Cloașterf, Homorod, Criț și Meșendorf, dar și în centrul orașului Rupea.

Potrivit Fundației M&V Schmidt, festivalul se dorește a fi o reîntoarcere la valorile autentice ale sașilor și un mesaj de susținere și promovare a potențialului cultural și turistic din Țara Ovăzului. Acest proiect este finanțat de Ministerul de Stat pentru Familie, Muncă și Afaceri Sociale din Bavaria, au anunțat organizatorii.

Programul Festivalului Săptămâna Haferland poate fi consultat AICI:

Camelia Vlad