ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

BRAȘOV. Accident cu 6 victime pe DN1. Trafic blocat între Beclean și Dridif

Publicat: marți, 3 August 2021 , ora 6.56

UPDATE 09.30: Încă una dintre persoanele implicate în accidentul de pe DN1, din această dimineață, a decedat.

"La data de 03 august 2021, în jurul orei 05.10, pe DN1, la km 241, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Dridif și Beclean din județul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 6 victime, dintre acestea 5 au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre cei trei conducători auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la fața locului.

Ulterior, a fost declarat decesul unei alte victime dintre cele 5 transportate la spital.

La testarea celorlalți doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii continuă cercetările în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier",
au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

La această oră traficul a revenit la normal.

..........................

Știrea inițială: Pe DN1, între localitățile Beclean și Dridif din județul Brașov (la km 241), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule, în jurul orei 6.00, informează Poliția Brașov.

În urma impactului, o persoană a decedat. Este vorba despre unul dintre conducătorii auto. Decesul acestuia a fost declarat de către cadrele medicale sosite la fața locului. Alte cinci persoane au fost transportate la spital.

Sursa citată a menționat că, la testarea celorlalți doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul este în continuare blocat la această oră.

Circulația este deviată între localitățile Voila și Făgăraș prin DJ 103E și DJ 104A.

Revenim cu noi informații pe măsură ce le primim din surse autorizate.

Camelia Vlad