ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Axele de finanțare pentru Regiunea Centru, prezentate la Brașov joi și vineri

Publicat: marți, 21 Februarie 2023 , ora 16.11

Joi și vineri, la Centrul Cultural Reduta vor avea loc reuniunile de lucru din cadrul suitei de Conferințe regionale „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”.

În anunțul făcut de Agenția pentru Dezvoltarea Regională Centru se arată faptul că reprezentanții administrațiilor locale și oamenii de afaceri din județul Brașov vor afla ultimele detalii despre Programul „Regiunea Centru” și cum pot aceesa fonduri europene pentru îmbunătățiriea calității vieții cetățenilor și a comunităților din care fac parte.

Tot în contextul acestor întâlniri, ADR Centru va aborda și procesul de finalizare a proiectelor contractate în cadrul Programului Operațional Regional REGIO 2014-2020, pentru a demara cât mai curând posibil lansarea cererilor de proiecte care vor fi gestionate de agenție.

Ruxandra Stoica