ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Finanțări nerambursabile pentru susținerea sportului de performanță

Publicat: sâmbătă, 11 Martie 2023 , ora 9.28

1,2 milioane de lei alocă forul județean brașovean, în acest an, pentru susținerea sportului de performanță în județul Brașov!

De vineri, 9 martie, s-a deschis Apelul de proiecte în cadrul Programului privind acordarea de finanțări nerambursabile din bugetul propriu al județului pe componenta Promovarea Sportului de Performanță.

900.000 lei din buget sunt alocați pentru proiectele referitoare la sporturile olimpice și paralimpice, iar 300.000 lei sunt pentru sporturile neolimpice.

Consiliul Județan Brașov invită reprezentanții cluburilor și asociațiilor sportive să depună proiecte care să vizeze fie organizarea de competiții internaționale sau naționale, fie activități de pregătire și participare la competiții oficiale. Data-limită pentru depunerea proiectelor la sediul Consiliului Județean Brașov este 10 aprilie.

Ghidul solicitantului, formularele aferente și informațiile necesare potențialilor beneficiari ai acestui program sunt disponibile pe site-ul Consiliului Județean Brașov www.cjbrasov.roaccesând linkul:

https://site.judbrasov.ro/page_Programul%20judetean...


RRBV FM