ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Până la finalul lunii vă puteți înscrie la ”Brașov Marathon”. Noutate, cursa de Ultra Maraton

Publicat: vineri, 7 Aprilie 2023 , ora 13.07

Peste 1.800 de persoane, adulți și copii, sunt așteptate la ediția cu numărul XI a ”Brașov Marathon”, ce va avea loc anul acesta în perioada 13-14 mai.

Organizatorii competiției de alergare montană au dat startul înscrierilor, care se pot face până la sfârșitul acestei luni.

Ediția din acest an vine și cu o noutate, cursa de Ultra Maraton, o probă pe un traseu de 70 de kilometri, cu o diferență de nivel de 3.900 de metri și care va atinge patru vârfuri montane: Vârful Tâmpa, Vârful Postăvaru, Bunloc și Piatra Mare.

Vom avea cinci curse: cursa de Cros, care are 9 km, cursa de Semimaraton, care are 21 km, cursa Maraton, care are 42 km și atinge Vârful Postăvaru, cursa de Ultra-Maraton, introdusă anul acesta și sperăm noi să atragem cât mai mulți participanți la această cursă - pentru că am auzit noi că există cerință pe partea asta - și Cursa Copiilor, cursă care atrage foarte mulți copii și ne dorim și noi să ne punem un pic amprenta în educația copiilor pentru a face sport, sport de masă, în special”, a spus Mihaela Scântei, project manager concurs.

În a doua zi a concursului va avea loc și proba dedicată persoanelor cu dizabilități, care presupune parcurgerea unui traseu în jurul Pieței Sfatului și care are o lungime de aproximativ jumătate de kilometru.

Sursa foto: Facebook / Brașov Marathon

Ruxandra Stoica