ACUM:
15.00
Buletin de știri
Urmează:
15.05
Sens unic
Apoi:
16.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

România a învins Ucraina, în Sala Sporturilor din Brașov

Publicat: joi, 26 Septembrie 2019 , ora 8.24

În Sala Sporturilor din Brașov, România a învins Ucraina, cu 27-24, la debutul în campania de calificare la Campionatul European de handbal feminin din 2020.

Antrenorii echipei noastre reprezentative au avut multe probleme de lot, cele mai importante fiind absențele jucătoarelor Neagu, Tiron și Perianu.

Cu un început foarte bun de sezon la echipa de club, Corona Brașov, Cristina Laslo a fost și cea mai bună în acest meci, înscriind 8 goluri. 

Alături de Cristina Laslo, din echipa noastră mai pot fi remarcate după acest meci și celelalte două componente ale Coronei Brașov, Daria Bucur și Eliza Buceschi.

Marcatoarele echipei României : Laslo 8 goluri, Buceschi 6, Ardean 3, Udriștioiu 3, Pintea 3, Bucur 2, Ostase 1, Moisă 1.

Mai trebuie subliniată comportarea ireproșabilă a publicului, care a umplut tribunele și care le-a încurajat cu multă ardoare pe jucătoarele noastre, Brașovul trecând cu brio acest test și sperând la alte meciuri internaționale, pe care să le organizeze.

Dorin Dușa