ACUM:
7.15
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio România și BBC Radio au semnat un acord în vederea dezvoltării unui parteneriat

Publicat: vineri, 4 Octombrie 2019 , ora 14.14

40 de reprezentanți ai celor mai importante organizații de media publice din Europa și Asia-Pacific au participat la cea de-a V-a ediție a Conferinței Media 2020, organizată de Radio România, în parteneriat cu Asia-Pacific Broadcasting Union.

S-a discutat, printre altele, despre viitorul media în Era Digitală și despre combaterea știrilor false.

Reprezentanții Radio România și BBC Radio au semnat un acord în vederea dezvoltării unui parteneriat între cele două instituții.

Graham Ellis, directorul adjunct al BBC, a menționat că Radio România este un membru activ al Uniunii Europene de Radio și Televiziune și este foarte importantă cooperarea, în această perioadă, între instituțiile de media.

Parteneriatul este consecința naturală a cooperării și a legăturilor excelente dintre Radio România și BBC, a declarat, la rândul său, președintele-director general al Radio România, Georgică Severin.

Acordul încheiat între Radio România și BBC urmează celorlalte două semnate cu Radio France și RAI și face parte din strategia de colaborare a Radio România cu cele mai prestigioase instituții media din Europa.

Mihai Cojocaru