ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
9.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Bonus la transportul în comun pentru brașovenii cu abonament

Publicat: marți, 14 Septembrie 2021 , ora 14.23

Brașovenii care au abonament pe mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Brașov vor beneficia de un bonus, cu valabilitate de patru zile, dacă abonamentul lor a cuprins cel puțin o zi din intervalul 9 - 12 septembrie, perioada de desfășurare a Forumului Orașelor Verzi, anunță RATBv.

Titlul gratuit se va încărca pe card la momentul achiziționării unui nou abonament de transport RATBV S.A. Bonificația de patru zile se va acorda tuturor deținătorilor de abonamente lunare nominale sau nenominale, abonamente anuale, abonamente cu reducere pentru studenți sau donatori de sânge.

Amintim faptul că în perioada desfășurării Forumului Orașelor Verzi, respectiv între 9 și 12 septembrie 2021, transportul cu mijloacele de transport RATBV a fost gratuit pe raza Municipiului Brașov.

"Menționăm că pentru acordarea acestui abonament gratuit pentru patru zile, clienții nu trebuie să solicite expres acest lucru, nu trebuie să facă vreo cerere și nici nu este necesar să se scaneze vreun document. Verificarea existenței dreptului de acordare și acordarea efectivă va fi realizată de angajații Serviciului Ticketing al RATBV S.A. Pentru o cât mai clară descriere a mecanismului, cu titlu de exemplu, facem următoarea simulare: dacă un client a avut un abonament cu o valabilitate cuprinsă între 16.08.2021 și 15.09.2021 și se prezintă la un punct de vânzare pentru achiziționarea unui nou abonament, casierița RATBV va informa călătorul despre faptul că va primi, pe același card, un abonament gratuit pentru perioada 16.09.2021 - 19.09.2021, iar valabilitatea abonamentului pe care îl achiziționează va începe din 20.09.2021", au precizat reprezentanții RAT Brașov într-un comunicat de presă.

Camelia Vlad