ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Știri din sport Înapoi

Corona Brașov a fost eliminată în semifinala Erste Liga

Publicat: sâmbătă, 18 Martie 2023 , ora 11.03
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Brașovenii de la Corona Brașov au pierdut meciul 7 al seriei contra celor de la Hochei Club Gheorgheni cu scorul de 2 la 1, după prelungiri.

În Harghita gazdele au deschis scorul prin Brance Orban în minutul 15 după o primă parte echilibrată. Corona și-a ridicat nivelul de joc pe măsură ce meciul a înaintat și, după mai multe ocazii, Daniel Koger a restabilit egalitate după ce a reluat în plasă un șut a lui Williams respins de portarul Rinne.

1 la 1 a fost scorul după 60 de minute, iar repriza de prelungire a început în controlul brașovenilor care s-au apropiat de multe periculos ori de poarta gazdelor. Rinne nu a mai fost la fel de precis ca în precedentele întâlniri dar atacanții Coronei nu au putut concretiza.

Mai mult, în minutul 73, Koger a întârziat să scoată pucul din zonă, Szigeti a recuperat și l-a servit ideal în fața porții brașovene pe Sebastyen Silvestre care nu a ratat.

Harghitenii închid seria cu 4 la 3 și se califică în Finala Erste Liga pentru prima dată în istorie.

Pentru brașoveni urmează meciurile din Campionatul Național de Hochei. Duminică seara elevii lui Dave MacQueen vor evolua în deplasare, de la ora 17.00, contra celor de la Steaua București, în prima grupă valorică. Din această grupă mai face parte și Hochei Club Gheorgheni și se joacă în sistem fiecare cu fiecare pentru ierarhia finală, înainte de play-off.

Adrian Susanu