ACUM:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri

Știri din sport Înapoi

FC Brașov - Rapid București, duminică, pe Tineretului

Publicat: joi, 17 Noiembrie 2022 , ora 14.55

FC Brașov și Rapid București vor disputa la acest final de săptămână un meci amical, profitând de faptul că întrecerile în care sunt angrenate - Liga a 2-a și Superliga - sunt oprite pentru a face loc echipelor naționale.

Astfel, Dan Alexa și Adrian Mutu se vor afla față în față într-un duel pe Stadionul Tineretului, duminică, de la ora 12.00.

Brașovenii traversează o formă bună sportivă înaintea acestui amical și se află pe locul 10 în liga a 2-a.

Giuleștenii sunt pe locul 3 în Superligă, cu obiectiv de intrare în play-off.

În carieră tehnicianul brașovenilor a evoluat ca jucător în tricoul bucureștenilor în sezonul 2011-2012 și a fost pe bancă în sezoanele 2015-2016 respectiv 2020-2021.

“Amicalul ăsta este unul binevenit, cred, și sper să fie de folos pentru ultima parte a campionatului. Întâlnim Rapid, o echipă pentru care am o afinitate; orice revedere cu ei îmi aduce bucurie în suflet. M-am simțit bine, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Sper să fie un test util atât pentru mine, cât și pentru Mutu și să fie un joc în care în primul rând toți jucătorii să iasă sănătoși de pe teren”, a spus Dan Alexa.

Antrenorul brașovean se bucură de un adversar puternic înaintea ultimelor partide oficiale din acest an, cele cu Steaua București și Dinamo București, cruciale în lupta pentru play-off.

“Întâlnim 2 echipe în mare formă - Steaua și Dinamo - și tocmai de asta mă bucură că am reușit să perfectă amicalul ăsta cu Rapid, un adversar tare, care ne poate arăta exact unde suntem. În primul rând mă interesează partea fizică, ca jucătorii să nu-și piardă din tonus. Sper să avem și reușite cu ei, să ne dea încredere pentru ultimele 2 meciuri, care sunt foarte grele”, a adăugat Dan Alexa.

FC Brașov întâlnește în runda a 15-a, în Ghencea, liderul ligii secunde Steaua București.

Partida e programată pentru duminică, 27 noiembrie, de la ora 19.00.

Pentru partida de duminică prețul unui bilet de intrare este de 10 lei la peluză, tribuna 1 și tribuna 2 și 50 de lei la oficială.

Adrian Susanu