ACUM:
7.15
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din actualitate Înapoi

La Cluj începe Festivalul de muzică eletronică UNTOLD

Publicat: joi, 4 August 2022 , ora 11.15
Sursa foto / video: Facebook / UNTOLD
Sursa foto / video: Facebook / UNTOLD

Festivalul de muzică electronică UNTOLD începe astăzi după-amiază la Cluj și va dura până pe 7 august, informează Radio România Actualități. Evenimentul se va desfășura în mai multe locații, între care cea principală, stadionul Cluj Arena.

Sunt așteptați să susțină concerte cei mai buni DJ din lume și se mizează și pe prezența a aproximativ 400.000 de spectatori.

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume și anul acesta a fost plasat pe locul cinci în topul mondial de o companie de specialitate.

La ora 14:00 va avea loc ceremonia de deschidere, organizată pe stadionul Cluj Arena. Este vorba de un spectacol al artistului german Claptone. Acesta va fi înconjurat pe scena principală a UNTOLD de 100 de dansatori și animatori, care vor evolua într-un spectacol de bal mascat.

Spectatorii sunt îndemnați să li se alăture, iar câteva mii de măști vor fi oferite celor care se vor afla pe stadion.

Tema principală a festivalului este, în acest an, conceptul "Temple of Lúna" ce pune în valoare dimensiunea mitologică a Transilvaniei, văzută drept un tărâm al nopții și al magiei.

La ediția din acest an vor lua parte peste 400.000 de spectatori, care se vor bucura de atmosfera oferită de cei mai buni DJ din lume, precum David Guetta, al cărui spectacol va avea loc sâmbătă.

Există scene amenajate și în Sala Polivalentă, precum și în Parcul Central.

Ediția din acest an este organizată fără niciun fel de restricții sanitare.

Radio România Actualități