ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Știri din Brașov Înapoi

Pregătiri pentru sezonul de schi

Publicat: duminică, 29 Noiembrie 2020 , ora 14.25
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Au început pregătirile pentru sezonul de schi, anunță administrația locală a municipiului Brașov.

Pentru că noaptea trecută au fost temperaturi negative, -6 grade, s-a început producerea de zăpadă artificială. În această etapă se vor face depozite. Astfel, dacă la nivel central nu vor fi impuse restricții, vor putea fi amenajate și pârtiile din Poiana Brașov.

Primarul Allen Coliban a declarat că, din punctul său de vedere, schiul este unul din sporturile sigure, în ceea ce privește răspândirea acestui virus, mai ales că vor fi implementate și măsurile agreate împreună cu operatorul transportului pe cablu.

"Atât brașovenii, cât și domeniul HoReCa, din Brașov și, mai ales, din Poiana, au nevoie de acest sezon de schi. Tocmai de aceea am și menținut tarifele la transportul pe cablu la nivelul de anul trecut. În ședința de vineri, CL a aprobat ca tarifele sa rămână aceleași ca in sezonul 2019-2020. Sper ca evoluția pandemiei, atât la nivel local, național, dar și al UE să ne permită să deschidem acest sezon încă de la sfârșitul lunii decembrie", a precizat edilul.

De menționat, sunt țări în UE, precum Italia, Germania, care susțin amânarea deschiderii sezonului de schi în țările din uniune.
Camelia Vlad