ACUM:
0.00
Transilvania by night

Știri sportive Înapoi

Rareș Sburlea va juca la Universitatea Cluj

Publicat: joi, 4 Februarie 2021 , ora 14.53

Brașoveanul Rareș Sburlea este, începând de astăzi, noul jucător al Universității Cluj, formație aflată în Liga a 2-a, unul dintre cluburile de tradiție ale fotbalului românesc.

Căpitanul echipei ACS Kids Tâmpa în turul acestui sezon de Liga a 3-a, Sburlea a fost cedat sub formă de împrumut, cu opțiune de transfer definitiv.

În vârstă de 18 ani, fundașul a fost invitat pentru a lua parte la cantonamentul desfășurat de „șepcile roșii” la Mogoșoaia în acest început de an, având parte de câteva evoluții bune în jocurile de pregătire.

Sburlea a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu U Cluj, iar în vară clujenii îl pot transfera definitiv.

„Ne bucurăm că, după Covalciuc (Metaloglobus) și Pârvulescu (Gloria Buzău), un alt jucător crescut de noi face pasul către o echipă de nivel superior, ba chiar către una de tradiție, în acest caz. Ne va lipsi Rareș, cu siguranță, în returul Ligii a 3-a, dar până la urmă acesta este obiectivul nostru, să producem jucători pentru fotbalul mare”, a spus Ciprian Anghel, tehnician al echipei de Liga a 3-a, care l-a antrenat pe Rareș încă din urmă cu șapte, ani, la grupa 2002.

Adrian Susanu