ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mărțișoarele apar în Brașov din 28 februarie

Publicat: marți, 11 Februarie 2020 , ora 16.55
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

Mărțișoarele vor fi vândute, în acest an, în patru puncte din municipiu, pe lângă piețele din oraș Comercianții vor putea să-și aducă mărțișoarele din data de 28 februarie și vor sta pe domeniul public până în 2 martie.

"Brașovenii vor putea cumpăra mărțișoare din cartierul Noua, pe strada Levănțicăi, din Tria, în zona complexului, pe strada Filiași, în Bartolomeu, în fața complexului Bartolomeu și de pe Aleea Pietonală de la parcul Nicolae Titulescu.", a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov.

Pentru locurile ocupate pe domeniul public, comercianții vor plăti între 7,2 lei și 27 de lei pe zi, în funcție de locul în care vând mărțișoarele.

Cel mai scump este pe Aleea parcului Nicolae Titulescu. Dacă vor exista solicitări, în aceleași locuri vor putea fi vândute și flori, în perioada 7 - 9 martie, pentru ziua de 8 Martie.

Adina Chirvasă