ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vântul puternic a creat pagube în județul Brașov

Publicat: luni, 24 Februarie 2020 , ora 8.22
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

Vântul a creat probleme în mai multe zone din județul Brașov.

Astfel pe DN1 la Timișul de Jos aproape de pasarelă, pe sensul de mers Brașov - Predeal un brad a fost doborât de vânt și a blocat circulația ore în șir. S-a deplasat la fața locului un echipaj cu o autospecială de intervenție și s-a acționat pentru îndepărtarea bradului. 

Din cauza copacilor căzuți peste linia de cale ferată dintre stațiile CF Timișul de Jos și Predeal, traficul feroviar a fost blocat.

O schelă care a căzut peste două autoturisme, blochează strada Băilor din Brașov. La fața locului s-a deplasat o autoscară și o autospecială de intervenție. Nu s-au înregistrat victime. În aceeași zonă o altă schelă stă să cadă.

În Brașov, până în acest moment, din cauza vântului foarte puternic, la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgentă s-au înregistrat următoarele incidente: brad căzut pe str. Uranus, între numerele 5-7; copac căzut pe str. Cometei nr. 2; barda căzut pe str. Independenței nr. 80; un copac căzut pe Aleea Constructorilor nr. 17; o reclamă prăbușită în sensul giratoriu de la gară.

Codul roșu de vânt este valabil pentru ziua de 24 februarie, în intervalul orar 02:00 - ora 18:00 vizează vânt puternic, cu viteze de peste 140-180 km/h, spulberând puternic zăpada și determinând scăderea vizibilității spre zero în Carpații Meridionali și de Curbură.

Radio Romania Brașov FM