ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Canionul 7 Scări și Tiroliana ar putea fi deschise în 2 săptămâni

Publicat: joi, 12 Martie 2020 , ora 20.11
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Vești bune pentru brașoveni dar și pentru turiști. Canionul 7 Scări dar și Tiroliana ar putea fi deschise în maxim 2 săptămâni. Asta, desigur, dacă și vremea va fi favorabilă.

"Turiștii sunt deja poftiți pentru a vizita cele două obiective turistice de interes local și chiar județean sau național, pentru că avem cea mai lungă tiroliană din țară, de peste 3.6 km. Eu cred că dacă vremea este propice, în maxim 2 săptămâni se vor deschide oficial cele două obiective", a spus Virgil Popa, Primarul Municipiului Săcele.

Anul trecut, autoritățile locale din Săcele au demarat și procedura pentru a transforma municipiul Săcele în stațiune turistică de interes local

"Am parcurs toți pașii procedurali. Undeva în toamna anului trecut, prin octombrie, am depus la Ministerul Turismului toată documentația necesară. A venit și o comisie de la minister pentru a ne monitoriza. Lucrurile sunt într-un stadiu avansat de avizare, dar, din păcate, știm cu toții, s-a schimbat Guvernul în noiembrie, au urmat schimbări de miniștri. Acum este o situație incertă și la Ministerul Turismului. Sper ca atunci când noul Guvern va fi avizat și aprobat, să se intre într-o stare de normalitate, astfel încât să primim acest aviz de stațiune turistică de interes local.", a adăugat Virgil Popa.

Până în momentul de față, localitatea Vama Buzăului, din județul Brașov, este exemplu de reusită, având în vedere că, în 2018, a fost desemnată stațiune turistică de interes local.

Radio România Brașov FM