ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“Scrisori către mine” – o nouă campanie a Asociației Happy Moms

Publicat: marți, 24 Martie 2020 , ora 13.27
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR
Asociația "Happy Moms" a demarat campania denumită Scrisori către mine. Aceasta are ca scop conștientizarea și sensibilizarea publicul larg cu privire la modul în care omenirea, planeta și oamenii se vor schimba și vor fi, după această criză, o criză a umanității în primul rând, din punctul nostru de vedere.

Scopul subsidiar al campaniei Scrisori către mine este strângerea de fonduri pentru proiectul Business Kid - educație financiară prin teatru și poveste, derulat de Asociația Happy Moms încă din anul 2019.

"Campania constă în colectarea, în mediul virtual, până la data de 1 mai, de scrisori adresate propriei persoane, din viitor. Ulterior finalizării crizei, acestea vor face subiectul unei cărți din a cărei vânzare va fi susținut proiectul de educație financiară al asociației", ne spune Dana Lupșa, președintele Asociației Happy Moms.

Mai multe detalii pe http://www.happymoms.ro/scrisori.

Asociația Happy Moms are ca scop dezvoltarea personală și profesională a mamelor, copiilor și familiei ȋn general. Proiectul Business Kid constă în ateliere susținute gratuit de către voluntarele Asociației Happy Moms, o piesă de teatru jucată de trei copii actori voluntari, o carte de educație financiară pentru familie scrisă de specialiști în domeniile lor de activitate. Până acum, 800 de copii din Brașov, București, Cluj, Alba Iulia și Sibiu au participat la activitățile specifice proiectului.
Radio România Brașov FM