ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Medicii militari brașoveni preiau și conducerea Spitalului Județean din Focșani

Publicat: luni, 13 Aprilie 2020 , ora 15.15
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

UPDATE: Potrivit MApN, o echipă din Ministerul Apărării Naționale condusă de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, a preluat, astăzi, managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani.

Din echipă mai fac parte și doctor Bianca Andoni - director medical, locotenent-colonelul Andrei Ciprian Vulpe - ofițer de logistică și locotenent-colonelul Adrian Ceaușu - ofițer de stat major.

.............................................. 

După Suceava, medicii militari brașoveni preiau și conducerea Spitalului Județean din Focșani.

Autoritățile au decis ca unitatea medicală din județul Vrancea să aibă conducere militară pe perioada stării de urgență, după ce managerul spitalului și alte 15 cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru:


Am luat decizia împreună cu ministrul apărării, să dăm un ordin de misiune în care managementul pe perioada stării de urgență să fie asigurat de cadre medicale militare, venite din țară, de la spitalul din Brașov, precum și de aici, de la Spitalul Militar”, a spus Nelu Tătaru, prezent, astăzi, în județul Vrancea.

Monica Neacșu