ACUM:
0.00
Transilvania by night
ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Acțiune a poliției la Teliu după ce mai multe persoane au atacat o patrulă de jandarmi

Publicat: marți, 14 Aprilie 2020 , ora 17.10

Mai multe persoane din localitatea brașoveană Teliu au atacat cu bâte și răngi o patrulă de jandarmi care venise pentru o descindere ce viza niște localnici suspectați de furt de fier vechi.

Ca urmare, polițiștii au răspuns cu o acțiune cu efective mărite în localitățile Săcele, Tărlungeni, Teliu și Budila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan, în activități au fost angrenați polițiști din toate domeniile de competență. Totodată, Alina Ivan a informat că în cadrul acțiunii au fost constituite mai multe dispozitive de ordine și siguranță publică, în care au fost angrenați aproximativ 120 de polițiști care au acționat pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare, dar și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au constatat 3 infracțiuni, au legitimat peste 1.500 de persoane, au verificat aproximativ 1.100 autovehicule și au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 120.000 lei. De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare, au fost confiscate și retrase de la comercializare mai multe cantități de produse, ca urmare a expirării valabilității.

Polițiștii au procedat la verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină, verificarea unităților comerciale, efectuând, de asemenea, controale pentru combaterea criminalității economice.  

Sorin Țârcă