ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O nouă amânare în dosarul Termoficarea

Publicat: miercuri, 15 Aprilie 2020 , ora 16.56
Sursa foto romaniaregional.ro
Sursa foto romaniaregional.ro

Curtea de Apel Brașov a amânat, pentru 24 aprilie, pronunțarea în dosarul Termoficarea, în care și primarul Brașovului, George Scripcaru, este acuzat de fapte de corupție.

Sentința ar fi trebuit dată din 27 ianuarie, dar a fost amânată pentru 10 februarie, apoi 19 februarie, 26 februarie, 11 martie, 25 martie, 1 aprilie, 8 aprilie, 15 aprilie.

Primarul Brașovului este judecat pentru abuz în serviciu, instigare la tentativă de abuz în serviciu și luare de mită. Asta în legătură cu atribuirea unui contract privind rețeaua de termoficare unei firme care nu îndeplinea condițiile legale, prejudiciind astfel bugetul local cu 1,9 milioane de lei, precum și pentru că ar fi luat mită 400.000 de lei de la administratorul societății, constând în materiale electorale pentru alegerile locale din 2012.


În Dosarul „Farmacia”, inculpații, inclusiv primarul George Scripcaru și Aristotel Căncescu, fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, au fost achitați, luna trecută, la Tribunalul Covasna, dar sentința nu este definitivă.

Adina Chirvasă