ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenajarea bike-park-ului din Postăvarul și cele 2 piste de biciclete din oraș, scoase la licitație

Publicat: marți, 16 Iunie 2020 , ora 12.09
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Municipalitatea a lansat, astăzi, licitațiile pentru amenajarea bike-park-ului din Postăvarul, dar și proiectarea celor două benzi dedicate bicicletelor, din oraș.


Pentru pistele de biciclete din oraș, termenul limită pentru primirea ofertelor este 26 iunie. Valoarea contractului pentru elaborarea proiectului tehnic și asistență din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor este de peste 200.000 de lei, cu tot cu TVA, pentru traseul cuprins între Poienelor, Saturn, Alexandru Vlahuță, Victoriei, Kogălniceanu.


Pentru al doilea traseu, între zona La Iepure – Carpaților – Poienelor, valoarea contractului este de 80.000 de lei, cu tot cu TVA. Pe aceste două trasee vor fi înființate și puncte de închiriere a bicicletelor.


Pe de altă parte, pentru amenjarea traseelor de mountain-bike, din Postăvarul, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 iulie. Valoarea contractului este de peste 1 milion de lei, cu tot cu TVA.


Cele trei trasee de mountain bike din Postăvarul vor fi finanțate de la bugetul local, iar pistele de biciclete, ce leagă mai multe cartiere cu centrul orașului, vor beneficia de finanțare nerambursabilă.

Adina Chirvasă