ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Delegație guvernamentală, așteptată la Brașov în luna iulie, pentru discuții despre Spitalul Regional

Publicat: marți, 23 Iunie 2020 , ora 17.09
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății sunt așteptați, săptămâna viitoare, la Brașov, pentru o discuție despre proiectul noului Spital Regional al Brașovului.


„Inițial ministrul Sănătății ne-a convocat la Ministerul Sănătății în data de 1 iulie. Am convenit cu domnul prim ministru și cu ministrul Sănătății să vină ministrul Sănătății la Brașov, cu toată echipa lui, cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, cu echipa de consultanți, în prima săptămână din iulie și să facem încă un pas în ce înseamnă Spitalul de la Brașov. Premierul este în contact direct cu banca, cu BERD-ul, a avut discuții cu președintele BERD-ului pe această temă. Sunt optimist din această perspectivă”, a spus Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.


Premierul Ludovic Orban a văzut și amplasamentul pe care ar urma să fie ridicată noua unitate sanitară, în cadrul vizitei pe care a avut-o, la Brașov, săptămâna trecută.

Adina Chirvasă