ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Dosar penal pentru un brașovean care și-a înjunghiat concubina. Femeia a refuzat să ceară ordin de protecție

Publicat: sâmbătă, 10 Octombrie 2020 , ora 20.50
Sursa foto radioresita.ro
Sursa foto radioresita.ro

Un bărbat din municipiul Brașov s-a ales cu dosar penal, sâmbătă, după ce și-a înjunghiat concubina.


Polițiștii Secției 5 au fost sesizați, în această după amiază, că o femeie solicită un echipaj medical întrucât prezintă leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că „pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu anterioare, un bărbat în vârstă de 34 ani ar fi agresat-o fizic, cu un obiect contondent, pe concubina sa, în vârstă de 28 ani, provocându-i leziuni la nivelul unuia dintre umeri”, a precizat agentul de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.


Femeia nu numai că nu a dorit să fie transportată la spital, dar s-a și împăcat cu bărbatul care a înjunghiat-o, refuzând emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.


„În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de <violența în familie>, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a mai precizat sursa citată.

Radio România Brașov FM