ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Nu este necesară suplimentarea stocurilor de alimente!

Publicat: sâmbătă, 7 Noiembrie 2020 , ora 16.28
Sursa foto radiocluj.ro
Sursa foto radiocluj.ro

În condițiile în care, la nivel central, autoritățile au anunțat că de luni, 9 noiembrie, vor fi instituite o serie de restricții pentru români, printre care restrângerea activității în unitățile agroalimentare, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România asigură consumatorii că magazinele membre în această organizație sunt pregătite - atât la raft, cât și în depozite - cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare, chiar și în condițiile în care este posibil ca în acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o creștere a cererii.


Reprezentanții Asociației îi asigură pe clienți că la nivelul magazinelor vizate sunt luate toate măsurile sanitare necesare, iar personalul este organizat pentru a asigura funcționarea normală în intervalul stabilit prin reglementările legale.


Totodată, reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România precizează că magazinele vor rămâne funcționale, bine aprovizionate și „nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare".


Asociația Marilor Rețele Comerciale din România a fost înființată în anul 2003 și grupează 21 de companii din retailul alimentar și nealimentar din România

Camelia Vlad